miercuri, 28 octombrie 2015

Scala de orientare emoțională

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat de la Abraham-Hicks este reprezentat de “scala de orientare emoțională”. 
Asa cum este explicată în cartea “Cere și ți se va da. Învață să manifești Legea Atracției”, scara de orientare emoțională este o scală a sentimentelor și a emoțiilor noastre, alcătuită în ordine, de la sentimentele cu cea mai mică vibrație până la sentimentele cu cel mai mare nivel vibrațional.
După cum explică Abraham, pentru a ne ridica nivelul vibrațional, este mult mai ușor să călătorim de la o emoție la cealaltă, în loc să încercăm să sărim direct în partea de sus. De exemplu, în cazul în care te simți cuprins de pesimism, este mult mai ușor să atingi vibrația plictiselii, decât să încerci să atingi vibrația bucuriei. Din plictiseală vei putea ajunge la recunoștință și de acolo la entuziasm, de exemplu.
Jos se află scala de orientare emoțională Abraham-Hicks. Folosește aceasta scală pentru a identifica unde te afli din punct de vedere emoțional. Rezonezi  la o vibratie înaltă si prin urmare simti bucurie si libertate sau te afli un pic mai jos? Emoțiile te vor ajuta intotdeauna să afli ce energie proiectezi în lumea exterioara.
#1.Fericire / Apreciere / Libertate / Dragoste
#2. Pasiune
#3. Entuziasm / Bucurie
#4. Asteptari pozitive / Credinta
#5. Optimism
#6. Speranta
#7. Multumire
#8. Plictiseala
#9. Pesimism
#10. Frustrare / Iritare / Nerabdare
#11. Coplesire
#12. Dezamagire
#13. Indoiala
#14. Ingrijorare
#15. Remuscare
#16. Descurajare
#17. Furie
#18. Razbunare
#19. Ura
#20. Gelozie
#21. Insecuritate / Vinovatie / Nevrednicie
#22. Frica / Depresie / Disperare / Neputinta
Sper că vei descoperi această scală emoțională utilă în a te ajută să afli nivelul vibrațional la care te afli în acest moment și, de asemenea, în procesul de ridicare a nivelului vibrațional într-un mod treptat și confortabil. Din nou, este mult mai ușor să încerci să-ți ridici nivelul vibrațional pas cu pas decât să încerci să ajungi în partea de sus imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu